top of page

EVENEMENT AMSTERDAM

Stijl:
Ze wilde voor haar man voor zijn 40ste verjaardag een intiem en luxe verrassingsdiner geven. Lekker wit, fris en toch romantisch. Stijlvol maar niet te klassiek. Ze heeft alle expertises van As You Desire benut waardoor wij een decoratieconcept hebben gemaakt, het drukwerk ontworpen, zelf de voile stoffen over de tenten gedrapeerd en gedecoreerd, uiteraard de volledige organisatie op ons genomen en zelfs alles voor 12:00 uur de volgende dag laten opruimen zodat ze in een schoon huis nog konden nagenieten van de geweldige avond met de overgebleven bloemen en bonbons.

Klant over de eventplanner van As You Desire:
Desire was echt geweldig! Ze wist precies hoe wij deze perfecte avond wilde aankleden. Onze tuin zag eruit als een sprookje! Zowel tijdens de voorbereidingen als tijdens het diner zelf heeft ze ontzettend hard gewerkt om het voor ons een onvergetelijk moment te maken.

Special touches:
Plaatsen van een frame van een tent welke gedrapeerd is met voile ~ Logo design in letterpress voor uitnodigingen en menukaarten ~ Special performance door singer-songwriter met een volledig gepersonaliseerd liedje voor haar man ~ Chefkok van hoog niveau in de eigen keuken van de klant.

Uitgelichte Leveranciers:
Fotograaf: Best Shots (weergegeven foto's zijn privé shots) | Verhuurbedrijf: Lumineux | Personal Chef: Hans van Mierlo |

bottom of page