top of page

BEDRIJFSFEEST SPIJKENISSE

Stijl:
De kernwoorden van het jaar 2016 bij Movir was 'samen' en 'ontspanning' welke centraal stonden in de uitwerking van het concept voor hun personeelsfeest met 250 personen. 

Klant over de eventplanner van As You Desire:

Wij waren op zoek naar een conceptuitwerking voor ons personeelsfeest die ook past bij Movir en haar kernwaarden. Hiervoor hebben wij As You Desire benaderd en na haar gestuurde concept in storytelling waren wij direct zeer enthousiast over haar gegeven suggesties. Het concept was vernieuwend, verrassend en ook erg gedetailleerd. Het is een succesvolle avond geweest

Special touches:
Ontvangstdrankje en ontvangsthapje in de kleuren van Movir met een cocktailprikker van het logo van Movir; Vloerstickers van het logo van Movir; Complimentenmeisjes die complimentjes uitdelen en opschrijven uit naam van Movir; toiletacteurs voor het doorvoeren van het thema tot in het kleinste kamertje; parapluservice over de blauwe loper; Theeproeverij met chocolade en kaas; workshop verf smijten; eetbaar schilderijtje maken die tezamen een groot artwork vormt.

Uitgelichte Leveranciers:

Fotograaf: Mandy Aileen | Locatie: Innovatiekracht | Hostessen: &Co | Spreker: Ruud Veltenaar | Muziek: Floor Jaxx

bottom of page