top of page

HUWELIJKSAANZOEK SCHEVENINGEN

Stijl:
Ze zijn bijna 10 jaar samen. Op die dag wil hij aan haar vragen om met hem te trouwen. Echter heeft hij hulp nodig omdat hij weet dat zijn vriendin al vermoed dat het aanzoek op deze dag zal gaan plaatsvinden. Ik vind het verrassingseffect het allerbelangrijkste naast dat het vooral heel persoonlijk moet zijn. Hierom stelde ik voor om het aanzoek te doen rond middernacht zodat het aanzoek alsnog onverwachts is. Kernwoorden waren strand en romantiek met een knipoog. De dag voor hun 10-jarige relatie jubileum komen ze aan bij het luxe hotel aan het strand en gaan direct uit eten. Ik had toen de tijd om de kamer, badkamer en dakterras te decoreren. Hij heeft een goed staaltje acteerwerk moeten verrichten om met een smoes met hoofdpijn eerder naar de hotelkamer te gaan. De lampen waren aan en hij ploft op bed. Ze wilt naar het dakterras gaan maar hij kreunt het uit van de pijn en vraagt haar om bij hem te komen liggen... Ze gaat liggen en hij doet de lampen uit, de muziek gaat aan en de letters op het plafond lichten op: "Wil je met mij trouwen?" Hij pakt de ring onder zijn kussen en gaat op een knie zitten... Ze was overweldigd en zij volmondig JA! Ze gingen samen het dakterras op die vol staat met kaarsen en bloemen. De koude champagne staat klaar en ze proosten op de liefde voor elkaar!

Klant over de eventplanner van As You Desire:
Ik wist dat ik hulp nodig had om mijn vrouw te kunnen verrassen met een huwelijksaanzoek. Nu weet ik dat ik het echt niet zonder Desiré had kunnen doen. Ik was veel zenuwachtiger dan ik vooraf had gedacht en het was heel fijn dat zij zorg droeg voor eigenlijk alles. Ze heeft geweldige creatieve ideeën die perfect aansloten bij mijn wensen.  Het was een bijzonder moment, eigenlijk een bijzonder weekend, want ze had ook voor de volgende dag van alles geregeld zodat wij nog in onze verlovingsroes konden blijven zitten.

Special touches:
Volledig concept op maat ~ glow in the dark plakletters ~ mini verlovingsboeket ~ engagement fotoshoot op het strand ~ Tropisch thema decoratie met bloemstukken met fruit op een stok.

Uitgelichte Leveranciers:
Fotograaf: Tweemetervijf Fotografie | Hotel: Carlton Beach |

 

bottom of page