top of page

SANGEET UTRECHT

Stijl:
Een Sangeet is een feestelijke Indiase traditie die een paar dagen voor de officiële huwelijksceremonie plaatsvindt. Deze avond heeft een propvol programma met een reeks aan bijzondere traditionele ceremonies. De gewenste stijl was een kleurrijk bollywood thema. Voor de gasten was er veel traditioneel entertainment zoals henna artiesten, een tabla muzikant, 6 danseressen en een dansworkshop met dandiya stokken. Hiernaast hebben wij diverse special effect toegevoegd om er een nog groter spektakel van te maken dan dat dit feestelijk event al was. De decoratie was kleurrijk met echte bollywood items zoals filmposters van het stel die in traditionele kleding was gemaakt door de fotograaf. Een Sangeet met echt alles erop en eraan!

Klant over de eventplanner van As You Desire:

Desiré heeft samen met haar assistent echt een geweldige avond voor ons gerealiseerd. Iedereen heeft ontzettend genoten, het zag er prachtig uit en alle gasten uit India zeiden zelfs dat dit de beste Sangeet was die ze ooit hebben meegemaakt en dat zijn er best veel. Ook de ouders van mijn man vonden Desiré een professionele en unieke planner. Ze zeiden dan ook dat ze naast alle talenten die haar vak vraagt een bijzonder talent heeft die erg zeldzaam is en dat is het organiseren en regelen van onderdelen die onderbelicht zijn, die niet zijn gevraagd maar ze wel doet. Dat is door ons allen zeer gewaardeerd.

Special touches:
Henna ~ Bangles, bindi's en dandiya sticks ~ Indiase danseressen ~ Movie posters ~ Tabla muziek ~ Sangeet ceremonie programmakaarten ~ Dans workshop ~ Indoor vuurwerk ~ Rookmachine ~ Confetti shooter ~ Kartonnen borden in de vorm van het bruidspaar bij de entree.

Uitgelichte Leveranciers:

Fotograaf: Leonard Walpot | Locatie: Luxury | Videograaf: Props Creations | Danseressen: Dance Company Madhoerie |

bottom of page