top of page

STYLING BY FINLEY

Stijl:
Deze bruid hield van uitbundige decoraties, veel, groot en ook wel shiny! Ze wilden graag dat ik hun wensen in de styling zou verwezelijken maar ook het geheel bewaken dat het niet 'té' van alles wordt. Omdat de locatie vrij ruim en licht is opgezet is decoratie wel nodig om het op te fleuren maar ook te kunnen personaliseren naar smaak. Zalmroze met rosé-goud en wit waren de themakleuren die we in elke ruimte van de locatie hebben doorgevoerd.

 

Bruidspaar over de weddingdesigner van As You Desire:

Desiree heeft mij echt goed geholpen om al mijn wensen (en dat waren en veel) te realiseren op mijn trouwdag. Het is toch een spannende dag en ik was steeds bang dat ik iets vergeten was. Telkens als ik desiree berichte over mijn zorgen reageerde ze heel snel terug en werd ik gerustgesteld door haar, dat was erg fijn!​ Het zag er heel mooi uit allemaal en dat kan alleen als een echte stylist aan het werk is geweest en dat is Desiree!!

Special touches:
Trouwlogo ~ Koperen/rosé-gouden frames voor backdrop, tafelindeling, programma en welkomstbord ~ Rosé-gouden opdruk op de ceremonie loper ~ Rosé-gouden onderborden ~ Zalmkleurige servetten ~ Strooi horentjes voor alle gasten met witte rozenblaadjes ~ Op rosé-goud glitterpapier naamkaartjes ~ XL lampion van 80 cm gedecoreerd met bloemen.

Uitgelichte Leveranciers:

Locatie: Finley het witte huis | Bloemen: Ad Hosman | 

 

chantalenjaques_anke.png
bottom of page