top of page

BRUILOFT GENT | BELGIË

Stijl:
Ze zijn beide verliefd op België geworden tijdens een reis die ze samen hebben gemaakt. De bruidegom is afkomstig uit Ierland en de bruid van de Filipijnen. Een internationaal gezelschap waardoor er een accent op reizen is gelegd in het decor gepaard met de kleuren  paars en frisgroen. Ondanks de kleuren wilde ze er een klassieke draai aan geven door het drukwerk en de materialen in stijl te houden van de historische stad Gent.

 

Bruidspaar over de weddingplanner van As You Desire:
"We are lucky to have found Desire and get her to coordinate our wedding. She carried out all the wedding plans in a breeze. Our guests have complemented us about how attentive she is and the manager of the reception venue find her very nice to deal with. Truly a gem! Highly recommended!"

 

Special touches:
Handgemaakt papier voor al het drukwerk ~ Laurier struiken gehuurd als decoratie in de kerk met paarse strikken en verlichting ~ Bruidsboog ~ Schatkist gastenbedankje met plaatsnaamkaartje ~  'Sky starlight' licht effect ~ Plafond draperingen.

 

Uitgelichte Leveranciers:
Fotograaf: Ivo Popov | Kerkelijke trouwlocatie: St. Michael's Church | Laurier verhuur: Lauretum | gastentransport: Europe Tours |

 

bottom of page