top of page

BRUILOFT BUNNIK

Stijl:
De grote lijnen waren al uitgezet door het bruidspaar zelf. Ze wisten dat hulp inschakelen nodig was zodat zowel zijzelf als alle gasten op deze dag met volle teugen konden genieten. Een echte stijl is niet gedefinieerd maar het moest vooral leuk zijn met een bruiloft uitstraling en ook lekker Nederlands. Vandaar dat er voor een locatie met een landelijke uitstraling  is gekozen waarbij de decoratie fris, vrolijk en toch liefelijk is.

Bruidspaar over weddingplanner van As You Desire:

Wat waren wij blij dat ik kort voor de bruiloft de hele organisatie uit handen kon geven aan desire. Ze heeft de laatste weken voor onze bruiloft heel veel werk verricht om zorg te dragen dat alles op de trouwdag goed zou verlopen. Ook heeft ze alle last minute verzoeken kunnen regelen. Samen met haar weddingplanner assistent hebben ze de hele dag en alle gasten in goede banen begeleid. Ze heeft onze verwachtingen overtroffen, desire inhuren is het meer dan waard geweest!

Special touches:
Video- & fotobooth met props ~ Wedding dream cathers ~ Big balloons ~ Dancing shoes kistje ~ Wegwijsborden paal ~ Geen candy bar maar een Sweets table met kleine taartjes, cake pops e.d.

Uitgelichte Leveranciers:

Fotograaf: Leonard Walpot | Videograaf: Props Creations | Bruidstaart: Suger Lips Cakes 

Terug
bottom of page