top of page

BRUILOFT EEFDE

Stijl:
Ik ken het bruidspaar ook persoonlijk en ze wilden dat ook ik zou kunnen genieten en zeker op hun bruiloft. Sowieso mocht ik hun uitnodiging/drukwerk ontwerpen welke heel bijzonder en persoonlijk zijn geworden. Hiernaast heb ik mijn ervaringen en kennis voor de gewenste locatie en leveranciers gedeeld. Als aanvulling heb ik de decoratie op me genomen zodat ik ze ook in de kleine details en puntjes op de 'i' heb mogen bijstaan. De trouwdag had een klassieke uitstraling welke terug te zien is in de gekozen locatie en trouwauto maar met een echte feestelijke sfeer welke al begon met de Londense bus tot aan het feest in de late uurtjes met de band Kaliber.

Bruidspaar over de weddingplanner van As You Desire:
Wij vinden het super wat je voor ons betekend hebt. Je hebt unieke, prachtige én zéér persoonlijke uitnodigingen voor ons gemaakt, top! Nogmaals super bedankt en mede dankzij  jou hebben alle gasten extra kunnen genieten van alle kleine dingen die je voor ons hebt gedaan die een groot effect hebben gehad!

Special touches:
Logo ontwerp ~ blindeerdruktang van logo ~ Persoonlijke BABS ~ Barokke kaarsen op trap ~ Live schilderen van de trouwdag ~ Londen bus verhuur als transportmiddel voor alle gasten ~ Champagne ontbijt.

Uitgelichte Leveranciers:
Fotograaf: André Roodhuizen | Trouwlocatie: Huis de Voorst | Schilderen van trouwdag: Live Paint | BABS: Mooi Trouwen |

 

bottom of page