top of page

BRUILOFT MORE ITZ

Stijl:

Al direct na onze kennismaking kreeg ik meteen berichten binnen met plaatjes van Pinterest wat ze mooi vindt en hoe ze het voor ogen heeft. Al snel ben ik voor ze aan de slag gegaan met het opstellen van een stylingplan zodat ze konden zien dat ik haar gewenste stijl begreep en hoe ik dit voor ze kon realiseren op hun trouwdag. Zalmroze met groen en tinten van rose-goud. Hoe het eruit zou komen te zien was het eerste wat we aanpakten omdat ze daar de nadruk op wilde leggen. verder wilde ze het zeker ook goed geregeld hebben voor de gasten met hotelovernachting en transport voor de gehele dag. Ze wilden het informeel neerzetten maar met een chique draai eraan. Iedereen moest zich op hun gemak voelen.

Bruidspaar over de weddingplanner van As You Desire:

Super bedankt voor de goede zorgen, we hadden een hele mooie dag gehad! Via een van onze beste vrienden werd je aanbevolen waarvan dat evenement nog moest gaan plaatsvinden. Maar ze hadden al een door jou georganiseerde bruiloft van hun nichtje meegemaakt waar ze zeer over te spreken waren. We vonden het lastig om dingen uit handen te geven maar omdat je ook de styling deed was je toch overal bij betrokken en konden we de dingen steeds meer aan jou overlaten. Pas na onze trouwdag hadden we ECHT kunnen zien wat jij allemaal het gedaan en daar zijn wij je heel dankbaar voor. Het zag er prachtig uit en alles verliep nog beter dan we gedacht hadden.

Special touches:

transport van gasten en receptie in één op de boot van kerk naar feestlocatie ~ Backdrops in stijl als afscheidingswand ~ gepersonaliseerde sierkussentjes ~ Houten gelaserd plaatsnaamkaartjes.

Uitgelichte Leveranciers:

Locatie: More Itz. | Fotograaf: Patricia Schouten | Bloemen: De Sitter Bloemen | Styling: As You Desire

anitaenjohn_anke.png
bottom of page