top of page

BRUILOFT WASSENAAR

Stijl:
Een klassieke romantische uitstraling was de omschrijving voor hun gewenste bruiloft. Het bruidspaar houdt van kwaliteit, structuur en klasse. Van de ‘Letterpress’ uitnodiging tot aan de ‘Rosa Clará’ bruidssluier en van de Aston Martin trouwauto tot aan het ‘Vertel ‘s’ gastenboek, elk onderdeel en elke leverancier is zorgvuldig voor hen geselecteerd op basis van deze gegeven waarden. Tezamen met 80 gasten hebben zij hun trouwdag in dit prachtige en romantische kasteel kunnen beleven.

Bruidspaar over weddingplanner van As You Desire:
Onze weddingplanner heeft ons rust en structuur gegeven voor de organisatie van ons huwelijk. Wij hebben zonder zorgen onze trouwdag in een ontspannen sfeer beleefd en geen enkele keer de behoefte gevoeld om de tijd in de gaten te houden wat een klein wondertje voor ons is geweest!

Special touches:
Geïmporteerde rozen welke heerlijk geuren zodat de bruid de gehele dag door aan haar boeket deze fantastische geur kon opsnuiven ~ Gepersonaliseerde taarttopper, kopie van het bruidspaar ~ Het samenstellen van zojuist afgestudeerde studenten van het conservatorium in Den Haag welke bij elk muziekstuk weer de gevoelige snaar wisten te raken van het bruidspaar ~ Drukwerk geheel in stijl van de uitnodiging ~ M&M's gastenbedankjes met eigen opdruk.

Uitgelichte Leveranciers:
Fotograaf: Hanriëtte van Leeuwen | Trouwlocatie: Kasteel de Wittenburg | Bruidsduiven: Bruidsduivenservice | Trouwauto: Exclusief Sportauto verhuur | Bruidsjurk: Allure Couture | Bruidsbloemen: van der Voort |

bottom of page