top of page

VERRASSINGSFEEST SCHEVENINGEN

Stijl:
Na ontzettend hard geleerd/gewerkt te hebben heeft ze haar universitaire diploma op zak. Echter wilde ze geen feest geven maar wachten op... Dat vonden haar ouders en vriend niet acceptabel en daarom is er voor haar een verrassingsfeest georganiseerd aan het strand met een vrolijk decor en een heerlijke uitgebreide BBQ. Dit moest gevierd worden met haar familie en vrienden, laten zien dat ze trots op haar zijn! Vele aspecten in locatie en decor is aangepast op haar persoonlijkheid zodat ze direct zou zien dat dit feest om haar draait en dat haar prestatie het vieren waard was! Ze heeft gelachen en gehuild, beide van blijdschap, en dat is precies wat wij samen voor ogen hadden.

Bruidspaar over weddingplanner van As You Desire:

Het was een grote en overweldigende verrassing die ontzettend goed door As You Desire is georganiseerd. Ik had tot aan de laatste seconde niets door! Het zag er allemaal prachtig en vrolijk uit, daar hou ik ook van! Heel persoonlijk en passend, Desiré ontzettend bedankt voor deze bijzonder dag die ik nooit meer zal vergeten!!!

Special touches:
Gepersonaliseerde menukaarten met foto ~ Gepersonaliseerde vlaggenlijn ~ Van chocolade gemaakte afstudeerbaretten ~ Bloemstukjes met fotovlaggetjes ~ persoonlijke R.S.V.P. website.

bottom of page