top of page

BRUILOFT LOOSDRECHT

Stijl:
Ze wilden samen een geweldige dag beleven met al hun gasten, ontspannen en 'volwassen' feestelijk. Wit met een touch of gold en kleurrijke bloemen was de gewenste kleurenstijl. De kleur goud kreeg een grotere rol aangezien de keuze in kleur van de decoratie meer naar goud dan naar wit ging. Zoals goudkleurig bestek, goudkleurige stoelen (wel met een wit kussentje!) en onze goudkleurige DIY vaasjes en onderborden maakte het een evenredige balans van wit en goud. 

Bruidspaar over de weddingplanner van As You Desire:

Vanaf het eerste moment dat we elkaar ontmoeten hadden we aan 1 woord genoeg om aan te geven hoe we onze mooiste dag voor ons zagen en Desire heeft daar voor gezorgd (en zelfs meer dan dat, het was fantastisch!). We hadden As you Desire gevraagd om voor ons de wedding planning te doen en de styling te verzorgen. Desire is een kanjer in het organiseren (gevraagd en ongevraagd was alles tot in de puntjes geregeld en verzorgd) en de styling was helemaal zoals we het wilde! En daarnaast is Desire ook nog eens super betrokken, enthousiast en een echte lieverd! 

Special touches:
Door As You Desire op maat gemaakte lijn van goudkleurige frames voor het welkomstbord, de backdrop, tafelindeling en dinertafel centerpieces ~ MR & Mrs Lichtletters ~ Kinder tipi-tentje ~ bloemen backdrop ~ Instagram printer.

Uitgelichte Leveranciers:

Locatie: Finley het witte huis | Fotograaf: Eppel Photography | Bloemen: Ad Hosman | Taart: Sugerlips Cakes |

mirjamenmatthijs_anke.png
bottom of page