top of page

INTERNATIONAL WEDDING

Stijl:
"Wij houden van klassiek. Zowel in muziek als in interieur maar ook de traditionele etiquette. Wij willen daarom ook graag een klassieke traditionele bruiloft, eentje zoals het hoort en met heel veel bloemen", antwoorden ze op mijn vraag of ze al een beeld of thema in gedachte hebben voor hun bruiloft. De verschillende soorten witte bloemstukken waren bij uitstek ook de eyecatchers (naast het bruidspaar zelf!) van deze bruiloft.

Bruidspaar over de weddingplanner van As You Desire:

Wij hebben een weddingplanner ingehuurd omdat wij een expert voor onze bruiloft wilden hebben die zorg kon dragen dat onze bruiloft vlekkeloos zou verlopen met een team van ervaren en professionele leveranciers. Wij hadden al een goed beeld van hoe wij de bruiloft eruit wilden laten zien . Desiré heeft ons toch veelvuldig verrast met de mogelijkheden en decoratiedetails die het geheel nog mooier maakten dan wij voor ogen hadden. Ze is een erg goede weddingplanner met veel plusjes en daarom geven wij haar een welverdiende 10+.

Special touches:
Alle soorten bloemen in de kleur wit ~ Echte visjes in de waterbloemstukken ~ Overlay tafelkleed voor een luxe en unieke look ~ Lampionnen plafond in dinertent ~ Windlichten op glazen voet met drijfkaarsen in de oranjerie~  string kwartet ingehuurd met klassieke muziek voor de gehele dag.

bottom of page