top of page

BRUILOFT HIPPIE FISH | ZANDVOORT

Stijl:
De bruid komt uit Amsterdam en de Bruidegom uit Chicago. Hierdoor zal een groot deel van de gasten voor het eerst in Nederland zijn om de bruiloft van dit jonge en bruisende stel te vieren. Het zou een bruiloft-weekend worden met een dinner-boot-cruise over de Amsterdamse grachten voor de trouwdag waar de gasten elkaar en Amsterdam kunnen leren kennen. Voor hun trouwdag wilden ze een ongedwongen en feestelijke sfeer hebben. Samen genieten, dat was van belang!

Een paar leuk extra touches waren gewenst maar deze locatie was juist uitgezocht die de gewenste vibe al heeft. Om alle eindjes aan elkaar te knopen hebben ze mij zo'n 2 maanden voor de trouwdatum de touwtjes in handen gegeven. Er waren toch nog een aantal leveranciers nodig voor de 'extra's' maar gelukkig zijn die allen naar wens gevonden. En ondanks dat het weer er slecht uitzag was de vrijdag een stralende zonnige dag, perfect weer voor een strandbruiloft!

Bruidspaar over de weddingplanner van As You Desire:

Desire is een life-saver! Ze is enthousiast, professioneel, discreet en kordaat wanneer het nodig is. We hebben haar 10 weken voor ons huwelijk betrokken bij onze plannen en dat heeft zoveel rust gegeven. Zonder haar hadden we het niet gekund. Ze was de perfecte planner voor ons internationale huwelijk. Niet alleen wij waren blij met haar maar we kregen ook positieve reacties vanuit de locatie en onze gasten. We kunnen haar - op welk moment bij het plannen van een huwelijk - van harte aanbevelen.

Special touches:
Lichtletters van hun namen in het zand  ~ Een cadeau-snijplank als welkomstbord ~ (kilo)meters van touw met bosjes gipskruid  ~ Bloemen en kaarsen in whiskey flessen  ~ Gepersonaliseerde Tony Chocolonely chocolade als bedankjes.

Uitgelichte Leveranciers:
Foto&Video: The Bachelor Boys | Lichtletters: bruiloft-letters.nl | DJ/Saxofoon: Ferocious Events | Transport: Boat A'dam |

bruiloft-L&D-weddinglanner_anke.png
bottom of page