top of page

BRUILOFT AMSTERDAM WEST

Stijl:
Mr. & Mrs Volgers, ze deden mee aan 'Win The Perfect Wedding' en ze hebben terecht gewonnen, minstens zo erg gegund! Ze waren dolenthousiast want het wedding-team was hun dream-team! Een stel die echt ging voor hun perfect wedding, ondanks de Corona maatregelen. Weelderige bloemen met een rustiek tintje in de natuur en stijlvolle details. Dat was de ideale setting en op deze tropische nazomerse dag hebben ze hun trouwdag bijna volledig buiten kunnen vieren.Een prachtig gezin die straalde van de liefde.

Bruidspaar over de weddingplanner van As You Desire:
“Zij is geniaal. Weet van de hoed en de rand. Heeft aan één woord genoeg, bruist van de ideeën, is continu op de hoogte van alle partijen en is zo'n schat. Ik prijs me zo gelukkig dat wij haar hebben! Wij zitten op een roze wolk. Was geweldig!! Enorm bedankt voor al je harde werk!”

Special touches:
XXL lichtletters van Lumen Lichtletters ~ Ronde backdrop ~ Fotoshoot in een fruittuin ~ Huur sierraden set van Diamond Point ~ Sweets taarten tafel met leuke benamingen ~ Vele gepersonaliseerde touches zoals het ringendoosje, de enveloppendoos, manchetknopen, bretels van hun zoontje ~ Zie hier meer details en de video van hun 'real wedding'.

Uitgelichte Leveranciers:
Trouwlocatie: Het Rijk van de Keizer | Bruidsbloemen: Don Florito | Fotograaf: Woodland Lovestories  | BABS: Dirk Zeelenberg 

Bruiloft Amsterdam West
bottom of page