top of page

BRUILOFT FINLEY HET WITTE HUIS

Stijl:
Na het lezen van mijn referenties op The Perfect wedding belde Vanessa mij direct op en was al overtuigd van mijn kunnen. ze zocht iemand die een romantische bruiloft kon realiseren en tot in de puntjes verzorgd maar ook iemand op wie ze kon vertrouwen en fijn mee kon communiceren. Hun omschreven stijl; romantisch wit met veel witte rozen en zilverkleurige (bling) accenten. Dit wilden ze in alle mogelijke manieren terug laten komen van zilverfolie drukwerk tot witte fotolijstjes met zilveren randjes als gastenbedankjes.

Bruidspaar over de weddingplanner van As You Desire:

Desire kunnen wij niet in 1 woord beschrijven... Perfectionistisch, attent, streber, komt haar belofte's na en maakte onze droom huwelijk werkelijkheid! Niks was desire te gek, tot decoratie's uit Amerika huren tot het helpen met de trouwjurk op moeilijke momenten. Zij was nadrukkelijk aanwezig maar toch merkte je niet dat ze er was. Al onze wensen zijn in vervulling gegaan en wij zijn jou voor eeuwig dankbaar Desiré!! Wij zijn heel erg blij dat wij de perfecte weddingplanner hebben gevonden!!!

Special touches:

Ceremonie entree van de bruidegom op de boot direct de ceremoniezaal in ~ Geïmporteerde glazen kandelaren ~ Ingehuurde transparante stoelen ~ Stoelsashes met zilveren sliders om elke stoel ~ Logo op witte loper ~ Romantische backdrop met kroonluchter ~ Verrassingstaart voor jarige gast ~ Uplight ledbarren en rookmachine tijdens het feest ~ Swarovski kristallen als decoratie in kaarsenhouders op diner tafels e.d.

Uitgelichte Leveranciers:

Locatie: Finley het witte huis | Fotograaf: Trouwen met Thomas  | Bloemen: Ad Hosman | Styling: As You Desire |

vanessaenronald_anke.png
bottom of page