top of page

BRUILOFT AMERONGEN

Stijl:
De bruidegom heeft contact met mij opgenomen omdat hij zijn aanstaande vrouw ontspanning en professionele ondersteuning in het organisatieproces voor hun bruiloft wilde bieden. Tijdens ons kennismakingsgesprek begreep ik haar gewenste stijl en vraag om hulp direct en wij begonnen tijdens ditzelfde gesprek al meteen met de uitwerkingen hiervan. Na het gesprek was voor iedereen al duidelijk dat er een hele last van haar schouders viel en wij gingen direct detailgericht te werk. Ze wilden een romantische bruiloft met kleine en grote details, met een persoonlijke noot maar ook met een creatieve kant. Over elk detail had ze nagedacht en deze vielen allemaal op de juiste plek op hun trouwdag.

Bruidspaar over de weddingplanner van As You Desire:
Desire is zeer professioneel, behulpzaam en heel creatief. Zelfs met een beperkt budget kon zij wonderen verrichten. Desire dacht steeds mee en heeft ons geholpen om de perfecte trouwdag te krijgen die wij voor ogen hadden.  Ook heeft ze ons allerlei ideeën voorgelegd om de dag nog specialer te maken. Ze bruist van de energie en is niet bang om de handen uit de mouwen te steken. Ze is een echte perfectionist, net zoals ik, dus ik kon de dag met een gerust hart aan haar overlaten. Haar offerte en factuur zijn ook helder en duidelijk gespecificeerd, dus geen verrassingen achteraf. Ze is ook nog eens heel gezellig en staat altijd voor je klaar. Wat kan je nog meer wensen? Ik kan iedereen, of je nu in NL of in het buitenland trouwt, Desire van harte aanbevelen!!!

Special touches:
Fingerprint gastenboek ~ sterretjesboog van gasten tijdens het vertrek van het bruidspaar ~ Mr. & Mrs bordjes, vlaggetjes, onderzetters e.d. ~ Gastentoiletmandjes ~ Lampionnen onder parasols ~ Pipe & drape systeem voor de ruimte te verkleinen ~ Aansnoer servet lintjes ~ Programmawaaiers ~ Movie quotes in lijstjes op de receptie statafels ~ cadeautafel tafelkleed met hun trouwlogo.

Uitgelichte Leveranciers:
Fotograaf: Sassen & Verstraaten | Bruidstaart: Cake Queen | Trouwauto: Silverline

 

bottom of page