top of page

BRUILOFT UTRECHT CENTRUM

Stijl:
Dit bruidspaar heeft gebruik gemaakt van mijn dagcoördinatie plus. Naast de dagcoördinatie wilden ze aanvullende hulp voor de decoratie en het aanstellen van een paar leveranciers. Ook hebben wij een ceremoniële repetitie gedaan zodat iedereen met een gerust en gelukkig hart de trouwdag kon beginnen. De prachtige trouwlocatie had niet meer nodig dan een persoonlijke finishing touch, daarentegen heeft de werfkelder aan de oude gracht een metamorfose ondergaan zodat het bruidspaar in stijl hun trouwdag feestend konden afsluiten.

Bruidspaar over de weddingplanner van As You Desire:
"Wij hebben Desire gevraagd ons voornamelijk te helpen gedurende de dag. We wilden vooral niet met ceremoniemeesters werken omdat we onze vrienden van de bruiloft wilden laten genieten. We hebben zelf (bijna) alles gepland en vervolgens overgedragen aan Desire. Dit introduceert natuurlijk extra risico's en vraagt om goede afstemming. Daarnaast komen wij uit twee verschillende culturen (landen) wat verschillende gebruiken met zich mee brengt. Ondanks de extra complexiteit is de bruiloft geweldig verlopen! Alles was perfect tot in de details. En details kan je aan Desire overlaten, ze zit er bovenop en zorgt dat alles perfect is. Dat is haar standaard en ze zorgt dat de details goed ingevuld worden. En het zijn de details die een bruiloft mooi of geweldig maken. We waren echt super tevreden en hebben de hele dag ons nergens over hoeven bekommeren. Desire begreep de wensen en het belang van verschillende gebruiken heel goed en zorgde dat dit perfect tot zijn recht kwam. Als ik het over zou moeten doen, zou ik direct Desire weer bellen."

Special touches:
Waving with wedding wands ~ Lampionnen boog ~ Trapleuningen bekleed met Satijnen linten ~ Bloemstukjes om de statafelpoten.

Uitgelichte Leveranciers:
Fotograaf: Floor Foto | Trouwlocatie: Paushuize |

 

bottom of page