top of page

BRUILOFT KASTEEL DE HOOGE VUURSCHE

Stijl:
Vooral een bruiloft die gewoon goed en van alle gemakken voorzien moest zijn, vertelden ze mij tijdens ons introductiegesprek. Omdat ik altijd een aantal passende locatiesuggesties en themastijlen maak naar aanleiding van het eerste telefoongesprek kwamen wij al snel uit op een betoverende locatie, romantisch met veel bling. Deze kenmerken tezamen heb ik gedefinieerd als een 'prinsessenbruiloft' stijl in de mooie maar donkere wintermaand.

Bruidspaar over de weddingplanner van As You Desire:

Ik kon volledig op Desiré vertrouwen omdat ze aan een woord al genoeg had om te begrijpen wat ik wilde voor onze bruiloft. Ze heeft mijn droombruiloft weten te realiseren en het zelfs nog mooier gemaakt met al haar creatieve ideeën. Ze is ervaren, professioneel en een fijn mens om mee samen te werken. Ze is goed in wat ze doet, kortom ze is geweldig. Ik zou iedereen aanraden Desiré in te huren.

Special touches:
Vuurwerkshow van 5 minuten na openingsdans ~ entree decoratie ~ Kristallen initialen taarttoppers ~ Bloemwerk versierd met gouddraad en kristallenkettingen ~ Eetbaar zilver en goud snippers in de champagne ~ Graveerpen voor gasten om in een spiegel als gastenboek te graveren ~ Andre Hazes imitator ~ Gegraveerde glazen waxinelichthouders als gastenbedankje.

Uitgelichte Leveranciers:

Fotograaf: Bergh Fotografie | Bruidsbloemen: Bloemenhuis Jasmijn | Bruidstaart: Puur Taart | DJ: M-ties |

Bruiloft Baarn
bottom of page