top of page

BRUILOFT TEXEL

Stijl:
Nog maar een paar maanden geleden waren hun buren getrouwd en hebben ze mijn werk(zaamheden) gezien. Lianne heeft daarom contact met mij opgenomen omdat ze het erg fijn en welkom georganiseerd vonden als avondgasten. Ze wilden graag een intieme bruiloft op Texel met een beach-thema tintje eraan. We zijn daarmee uitgekomen op een turquoise-mint kleur met pastel roze touches om het geheel wat zachter te maken. Lianne is helemaal fan van de volkswagen busjes en deze hebben we dan ook (ruimschoots en met veel bekijks!) in het thema opgenomen.

Bruidspaar over de weddingplanner van As You Desire:

Wat hebben wij genoten van Desire als onze weddingplanner. Haar eindeloze enthousiasme en inzet hebben er voor gezorgd dat onze trouwdag onvergetelijk is geworden. Zij voelde onze wensen perfect aan en wist ons strand thema tot in de puntjes door te voeren. Wij wilde graag een kleine en intieme bruiloft, maar wel eentje die 'af' was en waar mensen met heel veel plezier aan terug zouden denken. Zij heeft dit exact zo neergezet. Het traject naar de bruiloft toe was zeer professioneel, maar er was zeker ook tijd voor gezelligheid. Op deze manier bouw je een fijne vertrouwensband waardoor je zonder twijfel de organisatie aan haar overlaat. Wij raden Desire ten zeerste aan als weddingplanner!

Special touches:

Gekalligrafeerde schelpen als plaatsnaamkaartjes  ~ Handgemaakte geurkaarsen met eigen label als gastenbedankjes ~ Mini donut wall ~ Stoet van 5 gekleurde Volkswagenbusjes als gastentransport ~ Uniek welkomstbord van gasten en hun afgelegde Kilometers naar Texel.

Uitgelichte Leveranciers:

Fotograaf: Oh Beautiful World | Locatie: Paal 17 | Bloemen: Texels Wonen | Gasten transport: De Volkswagenbus |

brulofttexel_anke.png
bottom of page