top of page

BRUILOFT DENEMARKEN

Stijl:
Het bruidspaar woont samen in Nederland maar hij is afkomstig uit Denemarken. Ze willen trouwen in zijn land, daar waar zijn familie en vrienden nog wonen. De bruid geeft aan om in een typisch kasteel of landgoed te willen trouwen en de stijl is samen te vatten als een vintage bruiloft. Door zowel oud zilver, goud, roze, oud en nieuw te combineren is het een vintage shabby-chic thema geworden. De vele kleine details zorgden dat elke ruimte de gewenste sfeer gaf en alle decoratie het tot een geheel samenbracht.

Bruidspaar over de weddingplanner van As You Desire:
As You Desire is een bedrijf dat werkelijk al je verwachtingen overtreft. En dat is een flinke uitdaging in haar branche. Al bij de kennismaking zorgt haar warme en enthousiaste persoonlijkheid dat je je meteen op je gemak voelt. Ze luistert goed en heeft de volle aandacht voor je om al je wensen en gedachten te inventariseren en te ordenen, waarna ze vervolgens met ideeën en voorstellen komt die je dromen waar maken. Enorm origineel, creatief, persoonlijk en vooral helemaal jij! Maar niet zonder het budget en de (on)mogelijkheden uit het oog te verliezen.

Special touches:
Beschilderde houten wegwijsborden ~ Dinner cards voor uitleg van verschillende tradities ~ Glazen stolpen als centerpieces op stapels oude boeken gedecoreerd met vintage kettingen, bloemen en het theekopje van oma's servies ~Aan de deurenknoppen van de kamers een gedecoreerd en persoonlijk fotolijstjes van het stel dat daar zal overnachten ~ Uitnodigingen met papieren kantjes ~ Programmawaaiers met op de achterkant van de waaier een vakje gevuld met een zakdoekje ~ Kroonluchter gevuld met gekleurde kaarsen i.p.v. lampen.

Uitgelichte Leveranciers:
Fotograaf: Guy de Nooij |

 

M&K-compositie_anke.png
bottom of page