top of page

OVER AS YOU DESIRE

Hoi hoi! Ik ben Desiré, het gezicht achter As You Desire. Wat leuk dat je op mijn website terecht bent gekomen!

 

Met ontzettend veel passie en enthousiasme ben ik sinds 2008 full time actief als Weddingplanner & Weddingdesigner in Nederland en daarbuiten. In de tussentijd heb ik al heel wat bijzondere bruiloften mogen organiseren en bruidsparen volop kunnen laten genieten van hun persoonlijke en feestelijke trouwdag.

Voor bijna een jaar lang heb ik eerst in Miami de kneepjes van het vak geleerd, ervaren en beoefend bij een wedding planner bureau en mij

gecertificeerd als internationale weddingplanner.

Ik heb een uitgebreide achtergrond in de horeca. Zowel in ervaring als in behaalde opleidingen. Van kok tot gastvrouw tot sommelier!

Service- en klantgericht zijn heeft in al mijn opleidingen en (bij)banen een belangrijke rol gespeeld. Dit sluit aan op mijn persoonlijkheid waardoor 'As You Desire' oftewel 'Zoals u wenst' als bedrijfsnaam helemaal klopt! 

"Creating

Breathtaking

Moments"

Omdat er vóór 2006 nog geen opleiding (of weddingplanner) in Nederland beschikbaar was heb ik voor de HBO opleiding

eventmanagement gekozen waar ik ook kundig ben geworden in het organisatorische en planmatige proces.

Ik woon in Utrecht maar ik ben in Grave (Noord Brabant) opgegroeid. Ook al ben ik al ruim 15 jaar weg uit Brabant, de Brabantse gastvrijheid, nachten en gezelligheid draag ik nog altijd met mij mee. Ik vind het heerlijk om, naast geweldige bruiloften te organiseren, creatief bezig te zijn, dingen te ontdekken, diepgaande gesprekken te voeren, zonsondergangen te bewonderen en zo nu en dan eens lekker los te gaan op de dansvloer. Ik daag mijzelf regelmatig uit om iets nieuws te leren, te ontdekken of te creëren. Zo ben ik met enige regelmaat aan het klussen in ons huis uit 1906. Een muurtje metselen, behangen, timmeren, zagen, schilderen, ik draai mijn hand er niet voor om en pak alles zelf aan. Daar heb ik mijn veelzijdigheid aan te danken!

Gepassioneerd

Betrokken

Doortastend

Vernieuwend

49CC167B-C3DC-4D32-ABB4-E4CA54D112A4.JPE

AS YOU DESIRE VOOR JULLIE

Kies je voor As You Desire dan krijgen jullie:

Mij, Desiré, als jullie persoonlijke en enthousiaste weddingplanner met een team achter de hand van

in de praktijk zelfopgeleide (assistent) event coördinatoren en stylisten.

 

Een ervaren weddingplanner, perfectionistische styliste én creatieve grafische designer in één!

 

Een uitstekend netwerk van vele betrouwbare (trouw)leveranciers waarmee wij een sterk team kunnen samenstellen die past bij jullie en volledig aansluit op jullie wensen.

 

Een enorme bron aan kennis en ervaring in binnen- en buitenland, in culturele tradities, in etiquette, in eigenlijk alles wat met een bruiloft te maken heeft.

 

Een zeer betrokken en persoonlijke aanpak in zowel de organisatie als de realisatie van jullie bruiloft.

Jullie bruiloft voelt aan als ‘onze’ bruiloft!

 

Een stressvrije bruiloft doordat ik, als echte control-freak, zowel vooraf als tijdens de bruiloft al het gewenste onder controle heb waardoor jullie dat kunnen loslaten en genieten!

 

Een bom aan creativiteit en on-trend tips voor een persoonlijke en (echt) unieke bruiloft.

 

Een speurneus, die altijd op zoek is naar nieuwe en unieke locaties, belevenissen en andere bijzonderheden.

 

Een 'alles is mogelijk maar niets moet' mentaliteit.

 

Een flexibele servicegerichte houding. Met onze maximaal aantal gestelde bruiloften per jaar behouden we tijd ‘vrij’ waardoor wij altijd kunnen bijspringen indien (onverwachts) nodig.

STIJL VAN AS YOU DESIRE

Wij hebben eigenlijk geen specifieke stijl want elke bruidspaar is anders en heeft andere wensen, wij creeren de stijl die juist zo perfect past bij het bruidspaar. Het gaat niet om onze stijl maar om jullie stijl! Wel hebben we een sfeer/uitstraling die ons erg aanspreekt en die vrij regelmatig meerdere raakvlakken heeft met die van de bruidsparen die ons inhuren. Dit zijn sfeelvolle en stijlvolle bruiloften met vleugjes van romantiek, mooi bloemwerk en sfeerverlichting met een persoonlijke ceremonie waar aandacht aan is besteed. Een afgestemde styling met persoonlijke details in een ontspannen en ongedwongen setting, waarbij het aan niets ontbreekt op de meest prachtige exclusieve locaties met een feestelijk einde. 

bottom of page