top of page

TROUWHUISSTIJL

Van een unieke uitnodiging tot aan een volledige gepersonaliseerde trouw-huisstijl. Een herkenbare en persoonlijke uitstraling als communicatiemiddel naar jullie gasten, geheel in gewenste stijl! Het zijn de kleine details die vaak een groot effect kunnen geven. Die extra touch wat jullie bruiloft net dat persoonlijke en bijzondere tintje geeft zodat het helemaal 'af' is.

 

Door de grote vraag in personalisaties in drukwerk heb ik een intensieve cursus gevold in design-programma's van Adobe. Zo kon ik mijn creativiteit ook professioneel toepassen en heb ik voor vele bruidsparen de afgelopen 8 jaren hun trouwdrukwerk mogen ontwerpen.

Ons design service voor bruiloften is uitstekend te combineren met onze weddingstyling en weddingplanner service. Hiermee is met slechts één contactpersoon zowel de planning als de 

styling volledig afgestemd wat zowel tijd- als kostenbesparend is.

Passionated

Personal

Stylish

Unique

Naamloos-5-01_edited.png

 Willen jullie een unieke uitnodiging? Wij gaan heel graag voor jullie aan de slag om een gepersonaliseerd design(concept) te ontwerpen op basis van jullie wensen. Vandaaruit kan nog altijd aanvullende ontwerpen  worden toegevoegd tot aan een complete trouwhuisstijl. Ook als jullie al een uitnodiging hebben en ander gewenst drukwerk daarop willen laten aansluiten bieden wij onze designservice aan.

DESIGN

We starten met het inplannen een uitgebreide meeting voor het bespreken van jullie wensen voor het drukwerk, wat jullie mooi vinden, niet mooi vinden, welke stijl jullie aanspreekt etc. Ter inspiratie kunnen we tal van onze gemaakte ontwerpen laten zien, van een pocketfold tot aan een complete trouwhuisstijl. Ook bespreken we de opties in kleuren, papiersoorten, lettertypen, druktechnieken en de afwerkingsmogelijkheden. Hierna ga ik voor jullie aan de slag met een conceptontwerp

die na de nodige reviews is uitgewerkt tot jullie uniek design.

 

SELECTIE IN ONTWERPEN

Er zijn vele opties waarmee jullie de trouhuisstijl kunnen uitbreiden. Hieronder hebben we

de meest voorkomende designs in diverse categorieën opgesomd. 

Voor de aankondiging:

save the date, trouwlogo​, uitnodiging, inlegkaart (zoals programmering,

informatiekaart, RSVP kaart, etc.), bedrukte enveloppen (ook met addressering),

postzegel(s), sluitzegels (lakzegels en stickers)

en een persoonlijke website.

Voor de ceremonie:

welkomstbord, 'unplugged ceremony' sign, kindertrouwakte, programmaboekjes of waaiers,

'His & Hers Vows' cover (geschreven gelofte), happy tears tissue zakjes of doosjes,

cones/hoorntjes voor bloemenblaadjes of ander strooisel en logo design op (bedrukte) loper.

Voor het diner:

tafelindeling, plaatsnaamkaartjes​, tafelnummers of namen en menukaartjes.

Voor de andere feestelijke activiteiten:

welkomsttasjes, taarttopper, fotostrip(kader) bij de photobooth, labels aan sterretjes, bewegwijzering, quotes, gastenboek, tags aan bedankjes, bedankkaarten en foto-upload signs voor hashtags, weddingapps e.d.

TOT AAN DE FINISHING TOUCH

Jullie ontvangen altijd eerst een digitale proefdruk en indien mogelijke (afhankelijk van de gekozen drukwerktechnieken en ontwerpen) een fysieke proefdruk. Wij zorgen ervoor dat alle bestanden correct worden aangeleverd bij de (gewenste) drukker. Na het drukken zijn nog diverse afwerkingen mogelijk

die wij ook kunnen verzorgen zoals het aanbrengen van lintjes, sluitzegels of postzegels plakken,

het laten kalligraferen van de adressering op de enveloppen, vouwen e.d. Dit kunnen jullie aan ons uitbesteden maar ook zelf doen.

DESIGN SERVICE

TARIEF

Jullie wensen staan voorop! Onze service is maatwerk en afhankelijk van wat jullie willen en waar jullie behoefte aan hebben. Daarom werken we op basis van een uurtarief á €75 per uur waarbij we gemiddeld 3,5 uren besteden aan het ontwerpen van een complete uitnodiging met een uniek (initialen of namen) logo.

bottom of page