Passionated

Personal

Stylish

Unique

TROUWEN IN HET BUITENLAND

Verliefd geworden op een prachtige omgeving buiten Nederland en overwegen jullie om te trouwen in het buitenland? Wat een fantastisch vooruitzicht! Wij helpen graag om al jullie wensen te realiseren! Sterker nog As You Desire is in het buitenland gestart (in Miami) als weddingplanner. Al jaren mogen wij bruiloften organiseren in Italië, Spanje, Denemarken, België, Frankrijk maar ook verre uitstapjes maken naar New York, Cuba en Zuid Afrika.

 

Ruim 12 jaar vertalen wij de wensen en ideeën van bruidsparen naar hun 'perfecte' bruiloft in binnen- en buitenland. Wij zijn erg betrokken, met veel verantwoordelijkheidsgevoel en creatief. Onze persoonlijke weddingplanner service bieden wij volledige op maat en naar behoefte aan. Wij bieden naast een full weddingplanning service ook adviesgesprekken en locatie-scout aan. Dit kan interessant zijn voor zowel een voortraject als voor enkel begeleiding bij punten waar jullie op vastlopen of graag hulp bij willen hebben.

INTERNATIONALE WEDDINGPLANNER SERVICE

Na een kennismakingsgesprek maken wij een offerte op met daarin opgenomen de besproken en gewenste weddingplanner service, welke (deels) bestaat uit de volgende onderdelen:

 

LOCATIE SCOUT

Aandragen van locaties, bezoeken van geselecteerde locaties, overleg en onderhandelen met aangestelde trouwlocatie(s) en overeenkomstreview(s).

 

LEVERANCIERSSELECTIE

Aandragen van leveranciers die aansluiten op jullie wensen zoals catering, fotograaf, videograaf, BABS, band/muziek, bruidstaart, bruidsvervoer, bloemist, licht & geluid, styling, verhuur, (kinder)entertainment, oppas, kapper/barber, make-up stylist, trouwkleding, hotel, gastentransport, drukwerk, bedankjes, vuurwerk, beveiliging, valet parking, aanvullend personeel e.d.

 

BUDGET

Onderhandelingen en contractenreviews met en van aangestelde leveranciers; budgetadvisering en beheer.

 

PLANNING

Het maken van alle nodige afspraken met leveranciers; uitwerken en bijhouden van een programma in de vorm van een gedetailleerd draaiboek, planning met alle aangestelde leveranciers afstemmen en delen.

 

CONTACTONDERHOUD

Op basis van de gewenste frequentie, persoonlijk en betrouwbaar contact met elkaar in fysieke afspraken, telefonische gesprekken en mail; fungeren als contactpersoon tussen bruidspaar en leveranciers.

 

ONDERSTEUNING

Aanwezigheid tijdens de (gewenste) afspraken met leveranciers; thema en styling advies; vergunningaanvragen; informatievoorziening, hulp, advies en tips in alles wat komt kijken

bij trouwen zoals: melding van voorgenomen huwelijk, etiquette (hoe 'heurt' het eigenlijk),

tekstuele stukken van uitnodiging tot huwelijksgelofte, gerelateerde persoonlijke kwesties, etc.. 

CEREMONIEMEESTERSCHAP

(Ceremoniële) Repetitie; aanwezigheid tijdens de georganiseerde activiteiten van de trouwdag(en),

het regisseren van opbouwwerkzaamheden, fungeren als aanspreekpunt voor zowel de gasten als de leveranciers en het coördineren van de geplande activiteiten volgens draaiboek

voor een volledige zorgeloze buitenlandse bruiloft!

 

NAZORG

Afbouwwerkzaamheden; cadeaus onderbrengen; gehuurde items retourneren: controle op eindafrekening(en) e.d.

MEER WETEN OF KENNISMAKEN?

NEEM CONTACT OP >

TARIEF

Jullie wensen staan voorop! Onze service is maatwerk en afhankelijk van wat jullie willen en waar jullie behoeft aan hebben. Daarom werken we op basis van een uurtarief á €75 per uur.

 

Ter indicatie: Een full weddingplanning service in het buitenland vergt meestal minimaal 60 uren á €4.500.